פירמידות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/04/2002 | 22:08 | מאת: שמופ

למרות שכבר עברנו את פסח, יציאת מצריים וכו' אני חוזר עם נושא הפירמידות. ירון, אם אתה זוכר שאלתי על פירדמידות ואמרת לי לספק לך נתונים בקשר ללחיצות חזה על מנת שתרכיב עבורי תוכנית לדוגמא, אז ככה: סך של 20 חזרות עם 30 קילו (לדעתי יכולתי להוסיף עוד 1-2 קילו) סך של 15 חזרות עם 35 קילו (גם כאן יכולתי להוסיף עוד קילו או שניים) סך של 13 חזרות עם 40 קילו (כאן לא יכולתי יותר, באמת שלו) סך של 9 חזרות עם 42.5 קילו (הפסקתי ב-9, נשברתי, מודה, בטח כי התעייפתי) זהו, עכשיו תורך, שמופ. http://doctors.co.il/forums/read.php?f=61&i=25167&t=25167

11/04/2002 | 11:46 | מאת: ירון פישר

אוקיי, אז הפירמידה שלך צריכה להחיראות ככה: חימום כללי 5 דקות חימום ספציפי - 10 חזרות 25 קג מנוחה 60 שניות 1. 6 חזרות 60 קג מנוחה 120 שניות 2 . 6 חזרות 60 קג מנוחה 120 שניות 3. 12 חזרות 35 קג מנוחה 60 שניות 4. 12 חזרות 35 קג מנוחה 60 שניות 5. 20 חזרות 25 קג מנוחה 40 שניות 6. 20 חזרות 25 קג 7. אם המשקלים קלים או כבדים בבקשה לעדכן כי מה שחשוב זה להשלים את מספר החזרות בסט - כשהחזרה האחרונה במאמץ מירבי - כפי שסיכמנו בעבר. 8. אל תשכח לספר לפורום איך היה 9. בברכה

23/04/2002 | 12:14 | מאת: שמופ

מצטער על האיחור, אני יודע שהתשובה מלפני כשבועיים אבל גם עשיתי הפסקה קלה (הגוף היה עייף, הייתי חייב) וגם רציתי לנסות לפחות פעמיים לפני תגובות. אז ככה: 1. ב-60 קילו היה מעל ומעבר, חזרה אחת או שתיים לא יותר מזה, החלטתי לרדת ל-50 קילו. היה קצת יותר קל אבל עדיין הרגשתי שאני מתאמץ יותר מדי וקשה לי לעשות את התרגיל נכון. 2. ה-35 קילו היה בסדר. 3. סטים אחרונים עם 25 קילו היו ממש בול. זהו, הרגשה ממש שונה ויש ממש תחושה שהשרירים עובדים (במיוחד ביום שאחרי), אך עם זאת עדיין יש לי מספר שאלות: 1. השאלות שלי התחילו מזה שראיתי בעיה בלהתחיל עם סטים במשקל גבוה יחסית, פגיעה ישירה בשריר, שרירי עזר וכו'. זה עלול לקרות גם כאן, לא? 50 קילו לסט ראשון זה המון. 2. מה מיוחד בשיטה הזאת? כלומר במספר החזרות המשתנה בצורה כזאת 6, אח"כ 12, אח"כ 20? המטרה שלי היא בעיקרה מסת שריר, לא יוצא שאני חורג מהתחום? 3. זאת שאלה קצת מטופשת, אבל .. חייבים 6 סטים? העניין הוא שגם ככה אני מבלה למעלה משעתיים בחדר כושר, 6 חזרות על כל מכשיר יביאו אותי לשלוש שעות ואף יותר. שוב תודה ושוב מצטער על האיחור בתשובה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה