מכשיר ריצה ביתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/04/2014 | 16:05 | מאת: רעות

שלום, אני עשרה חודשים אחרי לידה, עם עודף משקל קל, ברשותי מכשיר ריצה ביתי. מעולם לא עסקתי בפעילות גופנית ורציתי לדעת איך כדאי להתחיל וכיצד להמשיך. בינתיים אני רצה 12 דקות כל פעם, כשלוש פעמים בשבוע, יוצא לי 3.5 קילומטר כל פעם. תודה!

רעות שלום, בלינק המצורף תחת קטגוריית "חדר כושר מקוון" לכותרת משנה "סבולת לב ריאה" תמצאי מידע רב בנושא. במידה ויהיו לך עוד שאלות לאחר שתעייני בלינק אשמח לחזור אליך. בגדול מעדיף שתאריכי את משך האימון ולא הייתי מתחיל בריצה אלא בהליכה. ראי ההסבר בלינק. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה