דבר ההנהלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/04/2002 | 14:14 | מאת: ירון פישר

פורום נכבד, גולשים יקרים, אני לוקח על עצמי את ניהול הפורום כפי שהמנוסים מביניכם שמו לב. תודה לכווווולם על הברכות, ותרדו ל 40 שכיבות סמיכה לפני כל גלישה. אני אעשה מאמץ לפרסם כתבות הקשורות לנושא מדי פעם, מפרי עטי וכן ממספר אנשי מקצוע המוערכים על ידי. בנוסף אני מבקש לדעת האם סקר חדכש"ים עשוי לעניין אתכם. בנושא זה אשרבט קווים מנחים לבחירה טובה של חדכ"ש. אין זה אומר שלא ניתן לאמץ אורח חיים פעלתני בסביבה ביתית, ואף להתאמן באינטנסיביות. גלישה מרתקת לכווווולם ירון

08/04/2002 | 17:19 | מאת: רויטל

אותי זה מעניין.

08/04/2002 | 20:14 | מאת: סנונית

.

08/04/2002 | 20:19 | מאת: זיוה

תןדה לך על המאמץ ותשומת הלב. כן מעניין אותי אפילו שכרמיאל כמעט ולא במפה. ביי

11/04/2002 | 08:06 | מאת: שלומי

הי ירון, אתה גם בעל שרירים , גם בעל כושר וגם מצחיק !! נראה לי שילוב נדיר. ירבו כמוך בישראל. מה זה סקר חדר כושר ? מה הסקר סוקר ? 40 שכיבות סמיכה ???? הגזמת, ירדתי , ולא הצלחתי להגיע לעשר ! בהצלחה יום טוב ותנוח קצת , לפעמים , בסדר ?

11/04/2002 | 15:39 | מאת: ירון פישר

הסקר אמור לספק מידע בדוק אודות חדרי כושר מומלצים, לפי קריטריונים שאני מתחיל לגבש, וכן על פי שביעות רצון הגולשים בפורום. כך שאם יש לפלוני יותר מאופציה אחת יהיו לו כלים לבחור באופציה הטובה מבחינתו. חוצמזה אם אתה חושב שאני מצחיק, אז חכה עד שתראה את התמונות הרעות שלי.......

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה