לירון - זמני הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/04/2002 | 07:10 | מאת: יפה

שאלתי קודם אודות זמני הליכה ואכילה ולפי תשובתך הבנתי שכעיקרון זה לא ממש משנה מבחינת שריפת הקלוריות אלא יותר בממה קלוריות אלו נובעות. לעומת זאת בתשובתך לשאלה אחרת - "מתי לצעוד" נראה לי שהשבת שכן יש חשיבות לזמן הצעידה. האם אתה יכול להבהיר ולפרט כמה שיותר אודות זמני הפעילות לעומת זמני האכילה המומלצים והקשר לכמות הקלוריות שהגוף ישרוף בהתאם לצירופים שונים (זמן אכילה ואכילה) של אכילה והליכה בתודה יפה וסליחה על הטירחה

08/04/2002 | 14:22 | מאת: ירון פישר

ככל שהפעילות מתרחקת מהארוחה - יותר טוב. ככל שהפעילות איטנסיבית יותר - יותר טוב ככל שהפעילות ארוכה יותר - יותר טוב (עד גבול עליון של , נאמר 45 דקות).

08/04/2002 | 15:55 | מאת: יפה

כאשר אתה כותב מתרחקת אני מניחה כי הכוונה לאחרי ארוחה , האם זה נכון גם לגבי ליפני ארוחה או שכאן היחס הפוך ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה