השגת כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/04/2002 | 22:55 | מאת: זיוה

שלום רב ירון והמאזינים קראתי בעיון את המאמר על כושר גופני בדף הפורום. הבנתי שיש ארבעה מרכיבים לכושר גופני . האם ניתן לשלב את ארבעת המרכיבים בפעילות ספורטיבית אחת (לנשים וגם לגברים) ? אשמח לקבל הצעה לשעה עד שעה וחצי ביום. תודה מראש

08/04/2002 | 06:49 | מאת: ירון פישר

יש יותר מארבעה רכיבי כושר גופני, וגם תת קבוצות בתוך הרכיבים האלה. תכנית אימונים טובה כוללת טיפול בחלק מהם, ולכן יש צורך לשנות תכנית אימונים מדי פעם. בהנחה שאת מתאמנת 3 פעמים בשבוע - צריך להחליף תכנית כל 6-8 שבועות. תכנית אימונים מפורטת הפורום אינו יכול לספק, אלא רק רעיונות לשינוי, לכן כדאי לגשת לחדר הכושר הזמין בסביבה. צייני את איזור מגורייך, ואנסה להמליץ לך על החדכ"ש הממומלץ באיזור.

08/04/2002 | 07:26 | מאת: זיוה

שלום אני גרה בכרמיאל אני רוצה להבין 3 פעמים בשבוע אימון זה כולל פעילות ארובית? תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה