כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/04/2002 | 08:36 | מאת: אלעד

לפי נתונים אישיים איך אני צריך לעבוד בצורה גופנית

02/04/2002 | 10:19 | מאת: ירון

מה מטרת האימון, ברשותך? נתונים אישיים לאימון התנגדות, ובכן זה קצת ספציפי מדי לטעמי בספורט עממי (אתה לא תחרותי נכון?). אבל אם אתה מתעקש, אז אסביר לך איזה נתונים רלוונטיים לאימון התנגדות. לגבי אימון אירובי (סבולת \ שריפת שומנים) השתמש בנוסחת קרבונן (פורסמה כאן מאות פעמים) כאשר מקדם של 0.6 0.7 מתאים לשריפת שומנים ו0.8 0.85 מתאים לסבולת לב ריאה.

05/04/2002 | 23:48 | מאת: זכאי

אני בן 46 . כמה זמן לדעתכם צריך לסיים ריצה של 10 קמ?. והאם בגילי מומלץ לרוץ???.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה