מוצר שמחקה את כפיפות הבטן...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/03/2002 | 00:57 | מאת: עומרי

לפני כמה ימים ראיתי בערוץ הקניות מוצר אשר מחקה את תהליך כפיפות הבטן בכך ששולח זרמים חשמליים לשריר ובעזרת זה גורם לו להתכווץ ולהפוך לשריר חזק ומפותח יותר. האם מוצר זה מוכר לכם? ברצוני לדעת האם מוצר זה מסוכן באיזשהי דרך? האם יש שרירים בגוף שאסור לשלוח להם זרמים חשמליים כגון שרירי החזה שקרובים ללב? בנוסף לכך, האם מצב זה מאפשר הורדה של הכרס והפיכתה לשריר או רק לאנשים רזים שרק לא פיתחו את שרירי הבטן? אודה לכם מאוד על תשובה עניינית. עומרי

01/04/2002 | 15:24 | מאת: ירון

כפי שכבר כתבתי בעבר - רק מוגבלים בתנועה יפיקו תועלת התועלת מהמכשיר. כל השאר לא. הוא לא מסוכן.

01/04/2002 | 15:54 | מאת: עומרי

אפשר לדעת למה השאר לא? מה הבטן שלי שונה מאשר הבטן של מוגבלים? אני מתכוון אם אפשר להסביר קצת או שאולי אם כל-כך הרבה שואלים על זה אז אפשר לכתוב מאמר או משהו דומה...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה