תוסף תזונה להורדת שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/03/2002 | 20:24 | מאת: אייל

האים יש תוסף תזונה על בסיס צימחי להורדת אחוזי שומן בשעת אימון כושר במכון כושר אוליי כרום המליצו לי על כרום ואלקרנטין מה את מציעה לי אני מעוניין בתוסף מזון על בסיס צימחי

01/04/2002 | 15:27 | מאת: ירון

תוספים? מה עם תכנית אימונים לענין? מה עם תכנית תזונה מתאימה? אין שום תוסף צמחי בדוק הממריץ שריפת שומנים.

01/04/2002 | 17:48 | מאת: רויטל

אייל, כרום יכול לאזן רמות סוכר, אך אם זו אינה בעייתך (סוכרת, היפוגליקמיה וכיוצ"ב) זה לא יקדם אותך. על L-CARNITINE דובר פה כבר רבות למטרה זו. הבעייה היא שמהחקרים לא איתנו... אין ברירה - לעבודה ! ;-)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה