ספינינג

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/03/2002 | 19:11 | מאת: איילת

אני מחפשת חומר לעבודה בספורט על תחום הספינינג, מה זה? אילו חלקים בגוף מפעילים בעשייתו וכו'... אשמח אם תוכלו לשלוח לי חומר לאי מייל [email protected] תודה מראש, איילת.

25/03/2002 | 12:11 | מאת: דנה

ספינינג - פידול על אופניים לפי רמת קושי שאת קובעת וגם לפי הנחיות כלליות של המדריך, רכיבה ב"עליות", בעמידה, ועוד... השיעורים מועברים בחדר עם מוסיקה טובה ובעל אקוסטיקה מדהימה, יש אוירה מצויינת וזו דרך מעולה לשרוף המון קלוריות!!! שווה לנסות (למרות שזה נראה ממש קשה בהתחלה למי שלא נמצא בכושר, אבל גם האתגר של "לעבור את באימון" מוסיף המון לאוירה)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה