ריבועים בבטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/03/2002 | 22:12 | מאת: יניב

אני בן 25 ויש לי קצת כרס. איזה תרגילים ממליץ לעשות כדי שאני יראה תוצאות ומהר. אני רוצה ריבועים אחי........

21/03/2002 | 23:36 | מאת: רויטל

שוב, כפי שעניתי לאייל - דיאטה. אם תעשה תרגילי בטן (איך וכמה דובר פה רבות - תחפש) ותוריד שומן - השרירים "יצאו" כלומר יראו אותם יפה בצורת הריבועים שאתה כל כך רוצה. כבר דובר על כך המון. תחפש.

26/03/2002 | 16:45 | מאת: שמופ

אבל .. הבטן שלי שטוחה לחלוטין (אני שוקל 65 קילו על 1.78 גובה, אין לי שום שומן בגוף), ארבע פעמים בשבוע אני עושה 6 סטים של 30 עם משקולת של 5 קילו מאחור (המכשיר מאפשר תוספת משקולות). אז .. איפה הם?

28/03/2002 | 22:50 | מאת: שירלי

שלום לך. בשביל להשיג את הריבועים שאתה כ"כ רוצה. אתה צריך לשרוף את השומן בבטן . זאת ע"י ריצה לפני ואחרי אימון. מומלץ לבצע את תרגילי הבטן כשהרגליים ישרות. או ב 90 מעלות כשהראש מגיע כמעט עד לברכיים. חשוב לבצע מתיחה לאחר מכן. שיהיה בהצלחה! שירלי , מדריכת בריאות וכושר

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה