שריפת שומנים בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/03/2002 | 20:40 | מאת: אייל

שלום יש לי שאלה בנושהא מכון כושר אני מיתאמן בחדר כושר ויש לי בעייה שאני עולה במישקל במסת שרירים ואני לא מעוניין לעלות במישקל האים יש חומר מסויים שיכול לשרוף לי את השומנים בגוף ולא אירובי אני לא יכול לעבוד אירובי כי יש לי דלקת בגיד אכילס

21/03/2002 | 23:31 | מאת: רויטל

כן אייל, שינוי תזונתי בו תפחית את השומן בדיאטה שלך ותעבור מסוכרים פשוטים למורכבים (אני אישית כתבתי על הנושא בפורום זה כמה וכמה פעמים - תעשה חיפוש) יעזור לך להוריד אחוזי שומן ומשקל. כנס לפורום תזונה ודיאטה או נטורופתיה.

21/03/2002 | 23:32 | מאת: רויטל

אין פתרונות בזק שאינם מזיקים. סטרואידים ושאר ההורמונים הנלקחים לפעמים למטרות אלה מלאים תופעות לוואי - לא מומלץ.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה