שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/03/2002 | 16:18 | מאת: דנה

האם אפשר לרזות ללא עשיית כושר ואימון גופני?

21/03/2002 | 08:32 | מאת: אביטל

דנה יקרה, הכל אפשרי. זה עניין של התמדה וכוח רצון. פעילות גופנית מאיצה מאוד את תהליך ההרזיה ועושה עוד המון דברים טובים. פעילות גופנית לא חייבת להיות ריצה או אימון בחדר כושר. למטרות הרזיה הליכה יומית של 30 דקות לפחות היא מאוד יעילה. בלי פעילות גופנית תהליך ההרזיה מאיט מאוד ולכן גם מתסכל.

21/03/2002 | 22:58 | מאת: רויטל

אני מסכימה לחלוטין עם אביטל ומוסיפה שהרזיה בלי התעמלות עלולה להפוך את גופך לפחוס ורופס (במיוחד אם גם לפני כן טונוס השרירים היה נמוך) וזה לא יפה. הרזייה רק ע"י דיאטה (כלומר הפחתה משמעותית בצריכת קלוריות יומית) תוריד את קצב המטבוליזם הבסיסי שלך ותהפוך את זה לקל יותר להשמין חזרה ויותר ע"י אכילת אותו מזון כמו לפני הדיאטה (שעכשיו נניח את לא משמינה ממנו). תצטרכי לוותר על הרבה מהפחמימות והשומנים אשר נותנים גם אנרגיה, מצב רוח טוב והרגשה טובה. אם תתעמלי תוכלי לעשות דיאטה יותר מתונה, אשר פחות מורידה את המטבוליזם ובה מותר לך לאכול יפה מאוד - כמובן את המאכלים ה"נכונים". עוד פרטים תוכלי לקבל בפורום נטורופתיה ו/או תזונה ודיאטה. המון בהצלחה, אני מחזיקה לך אצבעות. :-)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה