דלקת בשריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/03/2002 | 14:22 | מאת: רמי

אני מתאמן בחדר כושר בצורה קבועה ומבוקרת וכנראה באחד האימונים שלי התחלתי לפתח כאבים כגון שריר תפוס אבל שריר תפוס רק ליומיים שלושה ואח"כ הוא משתחרר .מיד הפסקתי את האמונים וניגשתי לרופא שרשם לי את המשחה הנ"ל התופעות שיש לי הם כמו שריר שתפוס במו לחץ קטן בשריר שמעל הברך וגם נפיחות קלה שאלתי אלייך האם המשחה שקבלתי zostrix מתאימה לבעיה שלי ואם לא מה אתה ממליץ לי לעשות בעניין זה בכדאי שאוכל לחזור לאימונים בזמן הקרוב בתודה-רמי

21/03/2002 | 22:50 | מאת: רויטל

הי רמי, אם אתה רוצה אלטרנטיבה אתה יכול לנסות משחת Arnica של Heel המתאימה לחבלות מכל הסוגים בשלד. אתה יכול גם לעסות את המקום מדי פעם (אלא אם כן אתה מרגיש שזה מזיק או מחמיר את המצב) על מנת לזרז את ההחלמה. הבנתי מדבריך כי עברו מעל 72 ש' מזמן הפציעה ולכן חימום המקום (אפילו ע"י בקבוק חם) יעזור. עד 72 ש' יש לקרר את המקום עם קרח, אך זה כבר לא רלוונטי כרגע. בכל אופן סביר להניח שגם המשחה של הרופא (בטח מסוג NSAID) תעזור, הוא בכ"ז מומחה לעניין, ובשימוש מקומי שזמן מוגבל אין עם זה בעייתיות מיוחדת. מקסימום אם אתה מתלבט תוכל לשלב בין המשחה שלו לזו שהצעתי - אחת בבוקר ואחת בערב. תרגיש טוב.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה