שתיה מרובה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/02/2001 | 17:01 | מאת: ורד

אדי שלום. ברצוני לדעת האם שתיה מרובה כגון 2-3 ליטר ביום עלולים להזיק לגוף באיזה שהיא צורה בין אם עושים פעילות ספורטיבית ובין אם לא. תודה, ורד

17/02/2001 | 09:50 | מאת: אדי מלמד

ורד שלום, שאלת שאלה מצויינת, הינך יגולה לשתות כאוות נפשך, מים עוזרים ל: 1. חילוף חומרים גבוה. 2. מרכיב עיקרי בכל "דיאטה" כלשהי. 3. עוזרת בפירוק חומרים בכליות. 4. בקיצור ובלי להרחיב כמה שיותר- ככל האפשר. טיפ - בפעילות מאומצת אירובית מעל 10-12 דקות ישנה עדיפות לשתות מים קרים ולא פושרים או רגילים. בברכת הספורט

18/02/2001 | 00:14 | מאת: זיוה

בשאלה לתשובתך..... מדוע עדיפים מים קרים באופן מיוחד?? איזו פעולה הם עושים שמים פושרים לא עושים? תודה זיוה

21/02/2001 | 04:28 | מאת: שלום

ויכולה לגרום לתת תזונה של חסרון ב ויטמינים מינירלים וכד' 2-3 ליטר אינם יותר מדי ולפעיל הנמצא בשמש אפילו מעט מדי בדר"כ שותים פחות מדי ולכן ההמלצה ממתי מים מעלים את רמת חילוף החומרים?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה