עצות לעלות במשקל!?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/03/2002 | 23:09 | מאת: ליאור

אני מתאמן כבר במשך שנתיים בחדר כושר ואני רואה תוצאות ואני ממש אוהב את האימונים והכל רק דבר אחד מטריד אותי זה המשקל איך אני יכול לעלות במשקל?!?

20/03/2002 | 12:05 | מאת: רויטל

ליאור, לפני כשבועיים -שלושה בערך, נדמה לי, רשם ירון תשובה לבחור שרצה "לגדול", לבנות מסת שריר. תחפש את זה. בגדול אתה צריך להקפיד לאכול פחמימות לפני ואחרי אימון, אם אני זוכרת נכון. אני יכולה להוסיף כי עדיף להתמקד במזון מזין ולא Junk Food משום שהוא נספג יותר טוב בגוף (דווקא מזון עתיר שומן יכול פשוט לגרום לשילשול או להספג לא טוב). מזונות כמו אבוקדו, אגוזים ושקדים, פרות יבשים, טחינה וחומוס, לחמים מלאים באמת (כבדים) וכו' הם עתירי אנרגיה וצריכה מרובה שלהם, בין השאר, יכולה לעזור לך. בהצלחה.

26/03/2002 | 00:45 | מאת: ליאור

תודה רבה לך וחג שמח ננסע את ההצע הזאת!!!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה