מה קורה ???

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/03/2002 | 09:33 | מאת: איציק

למה לא מקבלים תשובות מהמומחים בפורום (כבר כמה ימים אין כל עונה) האם הפורום הזה מת????

19/03/2002 | 11:43 | מאת: אביטל

לא מת, אבל האנשים שעונים בפורום הם מתנדבים ולא עובדים בתשלום. וגם להם יש חיים מחוץ לפורום ודברים שמעסיקים אותם וסביר להניח שבסדרי עדיפויות גבוהים יותר. צריך להתאזר בסבלנות.

19/03/2002 | 19:15 | מאת: $

ה"אדי" הזה שהיה המנהל של הפורום הפסיק מסיבה לא ברורה את פעילותו זו ולא טרח להודיע דבר. מנהל הפורומים עצמו לא טרח מעולם להעסיק מישהו אחר במקומו או להתנצל בפני מי שרגיל לפורום זה וסמך עליו. התשובות כאן ניתנות רק מידי אנשים שמשוטטים כאן להנאתם ולא הייתי ממליצה לסמוך על זה יותר מדי...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה