מוטוריקה עדינה לילדים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/03/2002 | 13:21 | מאת: ארז

ברצןני לדעת איך אני מחזק את שרירי הכתפיים לילדים מגיל שנה ומעלה.

24/03/2002 | 08:54 | מאת: גננת

לתת לילדים לזחול הרבה על הרצפה , עבודה עם חומר (חומר חרסיתי ) הנקרא בטעות חימר , אפשר להחזיק את הילד/ה בקרסול וללמד אותו ללכת על כפות הידיים (הליכת מריצה ) ,גם עבודה עם קצף גילוח להתיז על דלת או בקיר האמבטיה שהילד ישתעשע (רצוי מאוד שזה יעשה בעמידה) וגם שחייה מאוד משפרת . רצוי להתיעץ עם מרפאה בעיסוק ,אני יכולה להמליץ על ספורט לגיל הרך וגם על ג'ימבורי ישנם ספרים מקצועיים בנושא יש ספר טוב שתוכל להעזר בו של ד"ר אורלי יזדי -עוגב התפתחות ולמידה מוטורית תקינה מול לקויה : היבטים תיאורטיים ויישומיים. הוצאת וינגייט בהצלחה !

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה