תרגילים לאיבר המין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/03/2002 | 12:56 | מאת: נאור

האם יש תרגילים כדי להאריך או להרחיב את איבר המין.? מהם התרגילים? תודה.

16/03/2002 | 16:12 | מאת: חן

איפה שאין רקמת שריר לעולם לא יהיה גידול בשרירים... ולא משנה כל ההתעמלות שבעולם. צר לי.

17/03/2002 | 17:20 | מאת: שושי

תאמין לי, אתם הבנים, זה לא ייאמן באיזה שטויות אתם מתעסקים... אתם לא מבינים שלנו הבנות לא אכפת בכלל הגודל? אם תשקיע בבחורה שאיתך, זה מה שחשוב, ולא שום דבר אחר.

17/03/2002 | 22:04 | מאת: רויטל

שושי, את מבזבזת מאמץ של הסברים על המין הלא נכון... אני איתך.

18/03/2002 | 22:38 | מאת: מאיה

אתה בטוח צוחק לא??????

20/03/2002 | 14:40 | מאת: $

לכל השקרניות שלום... טוב, יתכן בעצם שאני מגזימה ושיש בנות שלא איכפת להן אם לבן זוגם יש שם קיסם או איבר רב מימדים. לי לפחות זה מאוד איכפת. אני לא אעזוב מישהו כי יש לו קטן אבל זה בהחלט פחות יגרה אותי. הגירוי הוא במחשבה וזה לאו דווקא משפיע על הביצועים למרות שאם יש לך ממש קטן, בת זוגך עלולה לא להרגיש שם כמעט כלום.... אין אימון שיגדיל אבל יש ניתוחים איומים שלא הייתי ממליצה עליהם לאף אחד. אם תהייה יותר רומנטי, מקסים, אדיב וחכם, אני בטוחה שזה יפצה על זה.. וכמובן, אם תהיה טוב במיטה...

21/03/2002 | 09:03 | מאת: שושי

לי באמת לא אכפת. לא מדברת על משהו חריג, אבל בטווח הנורמלי זה ממש לא משנה. ולא שאכפת לי שלגברים תהיה איזו סיבה לחוסר בטחון (רק אנחנו צריכות לדאוג כל הזמן אם הציצי קטן מדי והתחת גדול מדי?..), אבל שלא יחמיצו בגלל זה את העיקר. עדיף שישקיע בללמוד לענג את בת-הזוג מאשר להתעסק באובססיה במחשבות איך להגדיל את הז... לא?... :)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה