קריאטין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/02/2001 | 19:38 | מאת: זיני

שלום רב, שמעתי על תוסף טבעי הכולל קריאטין ואמור לסייע בבניית שרירים. מה ידוע לכם על כך ? והאם ניתן להשיג תוספים כאלה בארץ, איפה ומה שמם ? תודה זיני

17/02/2001 | 10:01 | מאת: אדי מלמד

קריאטין ידוע ב - 3 שמות שהינם נגזרים מחומר הקריאטין 1. קריאטין מונוהידרט. 2. קריאטין פוספט. 3. קריאטין ציטרט. קריאטין הינו חומצת גרעין. כל חומר כזה מייצר פעילות ויעילות מעט שונה בגופנו , הכל בהתאם למטרתך. לדוגמא אם ברצונך להעלות מסת שריר יש עליך להשתמש בקריאטין מנו הידרט בנוסחת שימוש בהתאם למטרותייך וגילך. חומר נוסף יש באתר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה