האם זה נכון?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2002 | 18:45 | מאת: ענת

שלום רב! האם הליכה כל יום בין חצי שעה לשעה +פעמיים בשבוע אירובי מדרגה ופעם אחת ריקודים 3 שעות בערב יותר מדי ?פחות מדי? כמה זמן מומלץ להשקיע בספורט ובאיזה מאמץ בקצב הנ"ל אני מתאמנת חצי שנה יש ימים שאני מרגישה עייפות בשרירים , הייתי רוצה לעשות יותר האם זה נכון? תודה

14/03/2002 | 07:36 | מאת: ירון

את עושה די והותר אירובי. אני חושב (משמע אני קיים) שאת יכולה לצמצם לפעילות אירובית אחת ביום..... ראי את תשובתי לאודי בדף זה, אם את מעוניינת לעשות "יותר".

14/03/2002 | 20:34 | מאת: ענת

תודה על תשובתך. האם הכונה לתרגילי כח לעיצוב וחיטוב? חדר כושר לא לטעמי לא ציינתי קודם לכן שהמטרה באירובי היא לרדת במשקל. שוב תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה