ישבן מאוס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2002 | 15:53 | מאת: רונה ל

שלום רב לכולם! אני בחורה בת עשרים , רזה, עוסקת הרבה בספורט( 3 פעמים עד 4 אירובי בשבוע, ועוד 5 פעמים שיעורי עיצוב וחיטוב..) הבעיה שלי היא עם ישבני . יש לי המון צלוליטיס בישבן ומין קפלים בירך האחורית שמתחת לישבן , הגעתי למצב שאני שוקלת לעשות שאיבת שומן מהתחת אבל העלות, התהליך והשיקום הם שמונעים בעדי האם יש איזושהיא דרך לחטב את הישבן כך שיראה נורמלי אני מרגישה כמו אישה בת 90 כשאני מסתכלת על ישבני:( מה לעשות אני מיואשת!!

13/03/2002 | 16:32 | מאת: אביטל

רונה, כנסי לפורום כירוגיה פלסטית http://www.doctors.co.il/forums/list.php?f=23 ובמיוחד הדיון הבא: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=23&i=19538&t=19464 התשובה - אין שום דבר שיפתור לך את הבעיה ומי שמנסה למכור לך פיתרון מרמה אותך. תלמדי לקבל את הגוף שלך כמו שהוא.

13/03/2002 | 18:53 | מאת: רונה ל

אין שום סוג של ספורט או תרגיל מסויים שיוכל לשפר את המצב?

13/03/2002 | 21:50 | מאת: רויטל

רונה, יש דבר אחד שאת יכולה לנסות. זה לא בהכרח יביא לתוצאות מרחיקות לכת אבל אולי זה יעזור, ואולי אפילו מאוד. תעסי את אזור הישבן שלך נמרצות כל יום (נניח במקלחת), ובהדיקות. אם אפשר יותר מפעם אחת, למשל - גם כשאת מורחת קרם או משהו, עדיף. עיסוי בתנועות מעגליות וחזקות, אם עורך לא רגיש אפשר להשתמש בליפה (או איך שקוראים לזה). ההגיון הוא שאת מזרימה דם לאזור שהמטבוליזם שלו ירוד (ועל-כן שום דבר לא זז שם). בשילוב עם סקווטים (תרגיל שאם את לא מכירה - תעשי חיפוש כאן באתר ומהר מאוד תכירי) תוכלי לעניות דעתי להזיז שם את העניינים. בהצלחה.

14/03/2002 | 07:38 | מאת: ירון

כן, סקוואט (עמוק), פרונט סקוואט, עליה במדרגות, דד ליפט.

14/03/2002 | 11:54 | מאת: רונה ל

אני באמת אנסה , תודה!

18/03/2002 | 23:25 | מאת: זאב

שלום, שמי זאב ואני במקרה גם מחברת קוסמוטרייד לייבוא מוצרי בר יאות וכושר . לצורך סילוק שומנים ממקומות שהתעמלות ודיאטה לא עזרו, ניתן להשתמש באלקטרודות לחיטוב מסוג EMS. במידה ותהיי מעוניינת בעוד פרטים, זאב, הקו הישיר שלי 9735225-03

19/03/2002 | 09:24 | מאת: אנונימי

אל תתפתי לביזבוז כסף. ראי תכתובת בפורום זה על אותן אלקטרודות (חיפוש --> "פולס").

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה