מתיחות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/03/2002 | 14:47 | מאת: אביטל

ירון, אתמול הלכתי (60 דקות) ואחרי זה עשיתי סקווטים. עשיתי מתיחות לרגליים שאותם אני עושה תמיד אחרי הליכה ואף פעם אין לי שרירים תפוסים. היום יש לי שרירים תפוסים וכנראה שזה בגלל הסקווטים ( ארבע סטים של שש ) המתיחות שאני עושה לרגליים הם: למעלה מקדימה - ארבע ראשי למעלה מאחורה - דו-ראשי ירכי ( Hamstring) למטה מאחורה - תאומים יש עוד מתיחות שצריך לעשות אחרי סקווטים ? תודה

12/03/2002 | 15:23 | מאת: אביטל

ועוד שאלה - אני צריכה לחכות עד שהשרירית כבר לא יהיו תפוסים לפני שאני עושה עוד הליכה ?

13/03/2002 | 07:16 | מאת: ירון

לא צריך לעשות יותר מתיחות. השאלה היא האם את מבצעת אותן נכון. תני תיאור. את יכולה ללכת גם עם שרירים מכווצים, אבל יותר לאט ולמשך זמן קצר יותר. לא לבצע סקוואטים כל זמן שיש כאבים (שהם אינדיקציה למיקרו טראומה בשריר).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה