ירון, לקח קצת זמן אבל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/03/2002 | 17:25 | מאת: שמופ

יש ארבע פעמים בשבוע . (למקרה שאתה לא זוכר http://doctors.co.il/forums/read.php?f=61&i=22765&t=22666) עכשיו .. תוכנית אימון :-) הבטחת .. תודה, שמופ.

12/03/2002 | 11:38 | מאת: ירון

הקישור לא מוביל לשום מקום, והזיכרון שלי קצר. וויל יו ריפרש מיי ממורי? אבליז?

12/03/2002 | 12:32 | מאת: שמופ

אאהה ... כן, שמתי לב שהקישור קצת בעייתי (אבל אם מעתיקים ושמים בשורת הכתובת של הדפדפן זה עובד). בכל אופן, שאלתי אותך בנוגע לתוכנית אימון. אמרתי שכרגע אני הולך שלוש פעמים בשבוע ומבצע את התוכנית הבאה: A - רגליים, גב, יד אחורית B - חזה, כתפיים, יד קדמית שאלתי לגבי טיב התוכנית ושינויים ואתה אמרת שאם אני לא הולך ארבע פעמים בשבוע אין בכלל מה לדבר. ובכן, היה קצת קשה, אבל שיניתי כך שאני נמצא בחדר כושר ארבע פעמים בשבוע (שלישי+רביעי, שישי+שבת). קצת על עצמי: בן 28, מתאמן קבוע כשנה וחצי, לאחרונה החלטתי שאני רוצה קצת "לנפח" את הגוף כיוון שמבנה הגוף הבסיסי שלי הוא רזה (גובה 1.78 משקל 65 ק'). עכשיו תורך :-) תודה, שמופ.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה