ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/02/2001 | 21:32 | מאת: 898

אף פעם לא הייתי טובה בהתעמלות, ויש לי בעיה של יציבה שלפי דעתי קשורה לשרירים ולא לחוליות עמוד השדרה: אני נוטה ללכת (ובעיקר לשבת) כשגבי כפוף והבטן מעט מובלטת החוצה. אני מסוגלת להזדקף, אבל יש תנוחות שבהן אני לא יכולה להתיישר בכלל: למשל כשאני יושבת כשרגלי פשוטות קדימה ולא מכופפות- איני יכולה להזדקף! באילו שרירים יכולה להיות לי בעיה? אציין כי איני עוסקת כלל בפעילות גופנית, ואני לאחר שתי לידות...

17/02/2001 | 10:22 | מאת: אדי מלמד

הרגלי וסגנון הליכה גורמים עם השנים לתופעות מסויימות גב כפוף מציין שרירי פלג גוף עליון (חזה, גב, כתפיים) חלשות ולא פעילות ועקב כף שרירים המחזיקים שרירים אחרים מתארכים ולא יכולים להחזיק את עצמם . בטן מבצבצת הינה תוצאה של הזנחה לאחר לידה , מפני שלאחר לידה ל - 98% מכלל הנשים הבטן מתרחבת וצריך לאמץ אותה ולעבוד עליה בכדי שלא תהיה חלשה. גב כואב הינו תוצאה של בטן חלשה ושאר שרירי פלג גוף עליון. לסיכום, טוב ששאלת שאלה בסיסית זו, אקווה כי תפיקי את מסקנותייך מנה ותפעלי בהתאם. בברכת הספורט

17/02/2001 | 21:52 | מאת: 898

רציתי לציין כי למרות שאני אחרי לידה, הבטן שלי שטוחה לחלוטין, וכשאמרתי שהיא בולטת התכוונתי שביציבת הגב אני מבליטה אותה מעט. איזה שרירים צריכים חיזוק ע"מ לשפר את יציבת הגב?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה