סקי....

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/03/2002 | 15:45 | מאת: גיל

בכל מקום שיצא לי לקרוא- מספרים שבסקי שורפים המון קלוריות. עכשיו חזרתי מחופשת סקי- ואני חייב לציין שאני לא מבין איך: לא מרגישים עבודה על לב ריאה, וגם לא על השרירים. אז האם זה נכון? האם בסקי הגוף מבזבז המון אנרגיה? אם כן באיזה חלק של הסקי? אשמח לקבל תשובה

10/03/2002 | 19:22 | מאת: רויטל

כומו כל דבר אחר, תלוי איך וכמה אתה עושה. מי שעושה סקי טוב ובמהלך כל יום סקי עושה שעות רבות של סקי אינטנסיבי ממועט עצירות ומהיר, כל אלה כן שורפים. ולחילופין: המתחילים וכל אלה בעלי בעיות הטכניקה (90% מהציבור הישראלי, לא אישי) אשר מאמצים את שריריהם בצורה לא נכונה ועל-כן מתעייפים - גם כן שורפים (בעיקר כמה שרירים ספציפיים). וכמובן: כל מי שלא רגיל לשום פעילות גופנית לאורך השנה חוץ משבוע סקי - גם עבורו זה מאמץ. מעבר לזה זו לא פעילות כל-כך מאמצת , נכון. אתה בירידה ולא בעלייה ואם יש לך טכניקה אתה כמעט ולא צריך להתאמץ אם אתה גולש בסבבה עם עצירות לצ'וקולטה וצ'יפס כל שעתיים-שלוש. חזרה למכשיר הריצה והאופניים...

10/03/2002 | 19:55 | מאת: גיל

אני לא מבין איך רזיתי קילו בשבוע סקי למרות שזללתי בלי חשבון

10/03/2002 | 19:23 | מאת: רויטל

אבל זה מזה כיף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה