שעורי מדרגה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/03/2002 | 10:05 | מאת: גילת

ירון שלום אתה מדבר כאן הרבה על עבודה על שרירי רגליים כחלק מ"השרירים הגדולים" שהם זוללי קלוריות... האם עבודה בשיעורי מדגה מעלה את מסת השרירי הזו באופן ניכר ?

10/03/2002 | 15:09 | מאת: ירון

לא, לא באופן מהותי בכל אופן. אין תחליף לסקוואט בהיבט הזה. אני שוקל להעלות הצעת חוק פרטית לחייב את כל מבוטחי קופ"ח לבצע סקוואט. או לפחות להוזיל את מס הבריאות למי שעושה סקוואט. כזו השפעה מכרעת יש לתרגיל הזה על הבריאות.

11/03/2002 | 14:40 | מאת: גילת

האם זה התרגיל הפשוט בה "מושיטים" את הרגל קדימה ומכופפים את האחורית ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה