שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/03/2002 | 00:40 | מאת: רקפת

היי, האם יש בדיקה שבודקת אם יש לי שרירי חזה מפותחים? ( בלי קשר אם אני מתעמלת עליהם או לא ) תודה, רקפת

10/03/2002 | 15:03 | מאת: ירון

1. לחיצת חזה על ספת משקולות (מספר דחיקות במשקל נתון) 2. לחיצת חזה (הרמה של משקל מקסימלי בפעם אחת ביחס למשקל הגוף) לגבי הטכניקה: אחיזה רחבה עילית או תחתית הרמה נחשבת - טווח תנועה מלא = מוט במנוחה משיק ל, נאמר, קו הפטמות עד נעילת מרפקים. הזרועות נמצאות בזוית 90 מעלות לגוף. אם את בטווח גילים בין 20 ל 29 אז הרמה אחת של 120% ממשקל הגוף שלך מאפיינת אותך בקטגוריה של "סופריור". בקיצור יש טבלה. תביאי נתונים וננתח אותם.

10/03/2002 | 15:29 | מאת: אילנה

ירון, תודה רבה על תשובתך המפורטת אבל כנראה לא הסברתי נכון את הכוונה בשאלתי. אני אנסה להיות ברורה הפעם. אני בת 24 , עד לפני מספר חודשים הייתי בכושר יחסית, התעמלתי מספר פעמים בשבוע, עכשיו מידי פעם. הסיבה ששאלתי לגביי השרירי חזה המפותחים היא מכיוון שאני חושבת לעבור ניתוח להגדלת חזה והבנתי שיש 2 אופציות למיקום השתל, מעל שריר בית החזה, מתחת לריקמת השד עצמו, או מתחת לשריר בית החזה. לפי מה שהבנתי לנשים שאצלן יש שרירי חזה מפותחים רצוי לא להניח את השתל מתחת לשריר מכיוון שהוא ילחץ על השתל. ( יש נשים שיש להן שרירים חזקים באופן טבעי). ופה אני מגיעה לשאלה שלי.. האם ישנה איזשהי בדיקה ( שעורכים לספורטאים למשל ) שבה אפשר לקבוע אם שרירי החזה שלי מפותחים או לא. תודה רבה אילנה

11/03/2002 | 17:22 | מאת: שמופ

איפה מוצאים את הטבלה? יש אולי קישור? סתם מעניין ... שמופ.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה