שאלה מאוד חשובה על אנמיה!!!!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/03/2002 | 20:12 | מאת: חיים

שלום אני כרגע מבצע עבודת מחקר על האנמיה השאלה העיקרית שלי היא : האם יש קשר בין מחלת האנמיה להתפתחות פיולוגית של גוף האדם?!?! אם כן אז מה הוא הקשר? שלה זאת ממש חשובה לי לדעת למי שעונה לי אני ממש ממש מודה לו!!! המון המון תודה.....

07/03/2002 | 16:01 | מאת: ירון

ובכן אנמיה מגבילה את היכולת לבצע מאמץ גופני. המאמץ הגופני חיוני להפרשה סדירה של הורמון גדילה. מכאן אני מסיק שפוטנציאל ההתפתחות הפיזיולוגית לא מגיע למיצוי במצב של אנמיה. אני מניח שאתה יודע למה אנמיה מגבילה את היכולת לבצע מאמץ.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה