תזונה וכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/02/2001 | 19:15 | מאת: רוית

שלום אדי! שמי רוית גובהי 1.60 ומשקלי 54 ק"ג. אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. ופעם אחת בשבוע בהיי-קייק. אני מתאמנת בשעות הערב כבר שנה שנייה. אני מעוניינת להוריד ממשקלי ואני מעונינת לדעת מה עליי לאכול אחרי האמון גם על מנת להוריד ממשקלי, וגם על מנת לא לפגוע בבריאותי. בתודה מראש רוית

10/02/2001 | 23:00 | מאת: רינה

אני מעל גיל 50 . משקלי 70 ק"ג וגובהי 1.60 מ'. אני עוסקת בפעילות ספורטיבית 3-4 פעמים בשבוע מזה 10 חודשים. הפעילות הספורטיבית כוללת 45 דקות עד שעה בחדר כושר+שחייה. פעמיים בשבוע אני משתתפת בחוג להתעמלות נשים. עד היום ירדתי רק 2 ק"ג. התזונה שלי מאוזנת ומכילה ירקות, פירות ומעט בשר. אני אוכלת רק לחם מלא בכמות של 2-3 פרוסות. יש לי שתי שאלות: 1. מהי הסיבה לירידה האיטית במשקלי? 2. מה עוד ניתן לעשות על מנת לרדת במשקל? ברצוני לציין שעברתי בדיקות רפואיות והכל תקין. בתודה רינה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה