התקפי אכילה לאחר ריצות ארוכות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/03/2002 | 02:59 | מאת: יאיר

שמתי לב שלאחר ריצות ארוכות ( 6-12 ק"מ) אני סובל מהתקפי אכילה, בעיקר של דברים מתוקים. ממה הדבר נגרם ואיך אפשר להחזיר לגוף את מה שאבד בריצה מבלי לאכול הרבה קלוריות ? מה יש לאכול לאחר אימון גופני קשה ( יומיומי) על מנת להפיק מהאימון את המירב להורדת משקל ושריפת שומן?

07/03/2002 | 15:39 | מאת: ירון

רמת הסוכר בדמך צוללת, לכן אתה זולל סוכרים. אכול פחמימות מורכבות שעתיים לפני הריצה. אחרי האימון ארוחה מאוזנת של חלבון פחמימות ושומנים לא רוויים. מים. הרבה. אל תאכל פחמימות פשוטות בסמוך לאימון כדי לעודד שריפת קלוריות ממקור שומני. מים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה