שריפת שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/03/2002 | 01:06 | מאת: דקל

רציתי לדעת מהי הפעילות הגופנית הטובה ביותר לשריפת שומן באזור הבטן והאגן. מישהו יכול לעזור?

03/03/2002 | 13:02 | מאת: אביטל

דקל, אין פעילות גופנית שיכולה להוריד שומן מאזור מסויים בגוף. הגוף מוציא אנרגיה ומרויד במשקל, ולאורך זמן הגוף שואף לחלוקה שווה של רקמות הזומן בגוף. פעילות גופנית יכולה להתמקד באזור מסויים בגוף וכך לחזק את השרירים באותו אזור. מה שנראה לעיתים קרובות כשריפת שומן, אבל זה בעצם חיזוק שרירים רופפים שנראו כשומן. השאלה היא האם מדובר ברקמת שומן מיותרת או בשרירים רופפים. כדי להוריד בכמות השומן יש לאכול בצורה נכונה ולעסוק בפעילות גופנית. אם אין בעיית השמנה אז אפשר להסתפק בתצרגילים המיועדים לחיזור השרירים באותו אזור. כפיפות בטן לאזור הבטן וכו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה