שלום רב!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/02/2002 | 23:42 | מאת: בני

בעוד שבועיים אני מתגייס לצנחנים, וכבר כחודש אני מתאמן במתכונת יומית בריצה ומכון כושר, אני רץ עם מדרסים, ומשתדל לרוץ על הדשה או על חול, אך לאחרונה נהיה לי כאב מוזר בין עצם השוק לשריר התאומים... הכאב הוא יחסית קל ואפשר לסבול אותו, אך השאלה היא האם לנוח עד הגיוס, בכדי שהמצב לא יחמיר (ושהכושר שלי ירד בצורה דרסטית) או להמשיך ולהתאמן עוד שבועיים ולא לדאוג בקשר לכך (ולהתגייס עם הכאב הזה)?

07/03/2002 | 15:56 | מאת: ירון

קודם כל בהצלחה, ותשמור על עצמך. שנית - כאב הוא סימן אזהרה. משמעותו היא אחת = מנוחה, ובמקרים של כאב חריף ומגבלה בתנועה גם טיפול. קושי המשטח שאתה רץ עליו לא קשור בשום צורה לכאב הזה. סביר מאוד להניח שפיתחת דלקת בגיד של אחד משרירי השוק. שלישית - ומבוסס על נסיון אישי - אתה כבר תקבל במהלך המסלול את כל הכושר שאתה צריך. עדיף שתגיע בריא ככל האפשר.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה