שאלה לירון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/02/2002 | 08:43 | מאת: רוית

אני בחורה בת 26 שוקלת 55 קילו גובה 163. למשקל הזה הגעתי לאחר שנה של דיאטה. אולם נשארתי עם "עודפים" לא אסטטיים באזור הירכיים שאני לא מצליחה לעצב (אני הולכת ורוכבת על אופניים כמעט כל יום) ראיתי בחנות ספורט מכשיר ידני, מעין שני ווים הפוכים המחוברים זה לזה הבנתי שזהו מכשיר להפעלת התנגדות ולחיזוק שרירי הידיים. האם ניתן להשתמש איתו גם לאזור הירכיים, ואם כן/לא האם תוכל להמליץ לי על תרגילים שאוכל לבצע בבית? תודה מקרב לב ונסיעה טובה

25/02/2002 | 15:22 | מאת: ירון

המכשיר הזה לא יעשה את העבודה. תתרמי לצער בע"ח את הכסף אם הוא מציק לך בארנק. התרגיל הטוב ביותר מאז המצאת הגלגל: squat יש פירוט רב בעמוד 64 בפורום - תשובתי לרונית. כמה שיותר חזרות, כמה שיותר סטים (תתחילי מ 4 סטים עם 60 שניות מנוחה ביניהם).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה