למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/02/2002 | 18:19 | מאת: יפעת

שלום! האם שתית קופאין לפני אימון הליכה או אירובי תורמת לשריפת שומנים כמה זמן לפני האימון? האם נס קפה עם חלב ללא סוכר גם כן? תודה רבה יפעת

24/02/2002 | 18:44 | מאת: אביטל

הנה לינק לדיון קצר שהיה פה ובו דובר על השפעת הקפאין http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=61&i=15557&t=15395 ירון אמר שהקפאין עוזר להגביר את חילוף החומרים והדופק, אבל כפי שהוא הגדיר זאת - זה ממש ממש לא חשוב. שראתי במקום נוסף שקפאין עוזר לשומן להכנס למחזור הדם ובכך תורם לקצב השריפה, אבל שוב, דובר על תרומה די מזערית. נראה לי שהנזקים מקפאין עולים על התועלת המוגבלת שהוא תורם בתחום הזה.

27/02/2002 | 13:31 | מאת: אפרת

בנוסף למה שאמרה אביטל, אין כל תועלת לשריפת השומן אם את שמה בקפה חלב או סוכר ואם את אוכלת לפני זה...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה