הגברת מאמץ

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/02/2002 | 20:44 | מאת: מישהי

שלום ירון. אני מעוניינת לרדת במשקל ועל כן אני מבצעת פעילות גופנית סדירה (הליכה + פילאטיס). רציתי לשאול: 1. בזמן ההליכה, כמה מהר אני אמורה להגיע לדופק המטרה שלי (בכל אימון אני הולכת שעה)? 2. כדי להגביר מאמץ, האם עדיף להגביר את קצב ההליכה או להעלות את השיפוע (או אולי גם וגם?). בתודה מראש על ההתייחסות.

24/02/2002 | 07:14 | מאת: ירון

אפשר גם וגם, אפשר לשנות מהירות (ולרוץ מדי פעם), אפשר להעלות שיפוע כדי להעמיס יותר על שרירי הישבן והתאומים. הכל בסדר.

24/02/2002 | 10:28 | מאת: מישהי

ירון - תודה ומה לגבי מהירות ההגעה לדופק מטרה? האם יש העדפה להגיע לדופק המטרה לאט (נניח בכעשרים דקות ראשונות מתוך שעה) או מהר יחסית - 10-5 דקות ראשונות? בברכה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה