מנהל הפורום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/02/2002 | 16:34 | מאת: רויטל

לא מתוך חוסר כבוד, אני קוראת להחליף את מנהל הפורום הנוכחי, אדי מלמד, אשר כבר לא ענה על שום שאלה יותר מחודש וחצי, וגם לפני כן לא היה פעיל מאוד בפורום. מת המלך, יחי המלך החדש. ירון ?! תיקח את האתגר ? מי שאיתי שיצעק, או לחילופין יכתוב תגובה.

16/02/2002 | 19:44 | מאת: עדנה

ירון, מה ההסמכה שלך בתחום ?

17/02/2002 | 07:28 | מאת: ירון

מאמן חדר כושר weight management specialist water fitness trainer

17/02/2002 | 07:23 | מאת: ירון

תודה על האמון רויטל, אבל אני לא בטוח שהפורום צריך "מנהל".

17/02/2002 | 12:56 | מאת: סנונית

מצטרפת אליך ובג ד ו ל יוסי רוסמן בכדי לשמור על כבודו של אדי כתבתי לך דברים ברוח דומה למייל האישי שלך אך לא נעניתי . ובכן קבל את דברי כאן....

17/02/2002 | 13:09 | מאת: יוסי רוסמן

שלום רב. אני מנסה מזה תקופה ארוכה להשיג את אדי, בכדי לקבל ממנו מענה לגבי תוכניותיו בפורום. לצערי ללא הצלחה. יתכן שהוא נמצא כרגע בחו"ל ולכן נעדר מהפורום ולא ניתן להשיגו. בתקופה הקרובה אני אחליט (אני מכווה שבשיתוף עם אדי) על המשך דרכו של הפורום. לסנונית - סליחה שלא חזרתי אליך, פשוט לא רציתי להתייחס לנושא לפני שאני מדבר עם אדי. בגלל שזה כבר מתארך יותר מדי - אני כותב כעת בפורום. יום נעים לכולם יוסי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה