פעילות גופנית וסכרת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/02/2002 | 18:18 | מאת: אפרת

שלום לכולם אני מחפשת מידע בנושא סוגי הפעילות הגופנית המומלצים לחולי סכרת. אני מאוד אודה לכל מי שיתרום מידיעותיו בנושא. אם אתם מכירים אתר , ספר, מגזין כלשהו בנושא - אנא כתבו לי!!!!!! תודה!

14/03/2002 | 14:48 | מאת: עמי לוי

בכדי להוריד את רמת הסוכר יש להגיע בהדרגה למצב של כושר גופני החל בהתעמלות ותרגילי כושר בסיסיים ניתן לשלב בהליכה רגלית רכיבה על אופניים וכד חשוב להדגיש שיש צורך להגיע לכושר גופני בצורה מדורגת וללא מאמץ יתר. לעצלים אני ממליץ על קניה של מכשיר הליכה בייתי ולבצע בו הליכה מדורגת לפחות ארבע פעמים בשבוע. הכותב אינו רופא .

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה