ישבן בטוח

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2002 | 19:29 | מאת: יעלי

שלוום רב לכל חברי הפורום אני רוצה להתמקד בישבן שלי כי יש לי הרבה צלוליטיס בישבן למרות שאני בחורה רזה שמתעסקת בספורט לסוגיו אירובי, עיצוב חיטוב, ריקוד, מתיחוצת ונכול זאת ישבני מתפאר בגושי שומן... איזה עבודה על הישבן הכי יעילה בכדי להיפטר מהצלוליטיס- עד הקיץ והבגד ים. מה עדיף מכשיר סקי, תרגילים נקודתיים, אירובי, הליכה, ריצה מה? אודה לתשובה בקרוב. יעלי

07/02/2002 | 00:26 | מאת: קרן

לא ניתן להוריד שומן נקודתית בטוסיק. את צריכה לבצע פעילויות אירוביות כגון ריצה, שחייה, אופניים, קיקבוקסינג וכו' ובמקביל לשלב גם פעילות בחדר כושר. קיימים מספר תרגילים המיוחדים לאיזור כגון סקווטים - ירידה למעין ישיבה ועלייה חזרה. תרגיל נוסף - נסי לעמוד עמידת שש ולהרים את הרגל כשהיא מקופלת בזוית של 90 מעלות עם כף הרגל כלפי התיקרה. תרגיל נוסף : שכבי על הצד כשכף היד תומכת בראש והרגליים מקופלות ב-90 מעלות קדימה. הרימי את הרגל העליונה כך שהברכיים תיפרדנה זו מזו וכף הרגל תהיה מוטה מעט כלפי התקרה. אם את עושה את זה נכון מהר מאד תתחילי להרגיש את השריר בטוסיק.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה