עיצוב חזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/01/2002 | 21:52 | מאת: רוני

איך אפשר לעבוד על שרירי חזה (אני מדברת על נשים) לאחר דיאטה שנגמרה לפני חדשיים ( 8 קג') החזה שלי קצת התדלדל והעור כבר לא מתוח. האם בעזרת תרגול נכון אפשר להחזיר את המצב לקדמותו או רק בעזרת ניתוח פלאסטי? ראיתי כאן תשובה על עור שלא מתכווץ אחרי דיאטה של 50 קג' - זה תופס גם לגבי דיאטה של 8 קג' בלבד?

04/02/2002 | 19:04 | מאת: אפרת

לצער כולנו, אין כל קשר בין השומן המכסה את החזה הנשי והנתמך על ידי רקמות חיבור בתוך החזה, לבין השרירים שמתחת. אימון שרירי החזה ודאי יעשה לך רק טוב אבל אין לו קשר למצבם המוצק של הציצים...כל הנכתב כאן נכתב על סמך קורס מאמני חדרי כושר ומועדונים של וינגייט.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה