כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/01/2002 | 10:01 | מאת: חנה

האם צריך להתרוממם עד הסוף או מספיק להתכופף מעט? אמרו לי שכפיפות מלאות, עד הסוף מזיקה לגב, אני עושה פעמיים או שלוש בשבוע כחמישים כפיפות בלי התרוממות מלאה וגם 10 אלכסונים, 10 הפוכים כלומר הרמת רגליים מעל הראש, כל זאת כ- 3 סטים, האם זה נשמע אימון סביר?

25/01/2002 | 02:47 | מאת: אסנת

50 זה יותר מדי, מספיק 15, אבל שהאחרון יהיה ממש ממש קשה (כלומר תגבירי את ההתנגדות). ונכון, לפי מה שאמרי לי פה ובמקומות אחרים, אין צורך לעלות עד הסוף- לא יודעת אם מזיק, אבל מפעיל שרירים אחרים ולכן לא יעיל.

26/01/2002 | 16:42 | מאת: ירון

יש לך רק שרירי בטן בגוף? מה עם השאר. זה לא אימון סביר אם אין בו תרגילים לחיזוק הרגלים הגב הישבן הכתפיים.... מזיק...... לגב???? השכמות צריכות להתנתק מהרצפה כאשר השריר מתכווץ, ולגעת ברצפה כאשר נמתח. לא לעבוד על טווח תנועה קצר מזה ! הירכיים צריכות להיות בזוית 90 מע לגוף (הניחי את השוקיים על ספה, כסא, משהו). תקפידי על מרחק קבוע בין הסנטר לחזה. זהו.

27/01/2002 | 09:25 | מאת: חנה

בטח שאני עושה תרגילים נוספים, אבל האם 50 זה מספיק לדעתך? או יותר מידי כפי שאמרה אסנת.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה