פריצת דיסק בחוליות הצוואריות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/01/2002 | 12:52 | מאת: גליה

שלום לפני כחודשיים נרשמתי לחדר כושר והתחלתי בפעילות של התעמלות מכשירים,כפיפות בטן ,הליכון,סטפר וכו' במשך כשעה וחצי כל אימון,2-3 פעמים בשבוע. שבוע לאחר מכן התחלתי להרגיש כאבים חזקים ומטרידים ברמה יומיומית בכתף שמאל,בצואר ובזרוע שמאל כולל נימול בכף יד. ככל שהתאמנתי כך הכאבים גברו. לאחר חודש הפסקתי את האימונים בחדר כושר ובמקביל פניתי לאורטופד. מצילומים ובדיקת CT נמצא כי יש לי פריצת דיסק בחוליות הצוואריות ואוסטואופיט. הומלץ לי להפסיק את הפעילות בחדר כושר. האם התגברות הכאבים קשורה ישירות להתעמלות בחדר כושר והאם מומלץ בכלל לחזור לפעילות זאת עם שפור מצבי? בשלב זה אני עוברת טיפולים פיזיוטרפיים ודיקור סיני. שאלה נוספת- האם מותר לחדר כושר לרשום אותי כמינוי שנתי ללא אישור כשירות רפואי במהלך החודש ראשון להרשמה? אני נרשמתי והצהרתי בתום לב שמצבי הגופני טוב,בינתיים מצב הדברים השתנה והם אינם מוכנים לבטל את המינוי מסיבות בריאותיות אלא עלי לדאוג להעבירו למישהו אחר, האם מקובל לנהוג כך במצבים כאלה? תודה מראש גליה

24/01/2002 | 14:38 | מאת: מישקה

גליה לשאלתך, מאחר וצביעת שיער בסיגנון קרואלה מעמיס על כתפיך יתכן שיש לכך השלכות גם לחוליות הצוואר

24/01/2002 | 16:37 | מאת: גליה

מישקה יה מניאק קטן. אני מבינה שיש לך זמן לגלוש באתרים במקום להפיק דוחות מימוצה. הפריצה לפני הקרואלה.

26/01/2002 | 16:32 | מאת: ירון

מי שנתן לך להתאמן ללא בדיקת רופא לקח על עצמו סיכון גדול מאוד כי הביטוח לא מכסה אותו. את יכולה להשתמש בקלף הזה במו"מ להפסקת המנוי. פריצת הדיסק קשורה בררך זו או אחרת - עובדה ! במקרים כאלה נהוג להקפיא את המנוי או להחזיר את יתרת התשלום.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה