הפסקת אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/01/2002 | 08:16 | מאת: דנית

היי חודש לא התעמלתי.. וזה ממש זוועה לראות מה קרה לגוף שלי.. פשוט כל ההשקעה ירדה לטמיון,האם זה הגיוני שתוך חודש כל הגוף מקבל צורה אחרת? עשיתי כושר כ 5 פעמים בשבוע 45 דקות אופניים. בתודה מראש.

22/01/2002 | 09:04 | מאת: אביטל

תלוי כמה זמן עסקת בפעילות גופנית לפני שהפסקת. אם עשית זאת תקופה ארוכה הנזק אינו גדול ותוכלי לחזור בקלות יחסית לכושר. אם לא אז תתחילי כמעט מההתחלה. פעילות גופנית נותנת לך תוצאות שצריך לשמור עליהם... ע"י פעילות גופנית...

22/01/2002 | 09:26 | מאת: דנית

היי...עשיתי פעילות כשנתיים... זה ממש מפליא עד כמה הכל משתנה תוך חודש.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה