התעמלות וכאבי גב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/01/2002 | 21:38 | מאת: תמר

אישה כבת 40 שלא התעמלה מספר שנים ומיד התחילה בשיעורי התעמלות שכוללים קפיצות בחלק הראשון של השיעור (אירובי) ולאחר מכן עבודה על שרירים - האם יכול להיות שכתוצאה מזה תסבול מכאבים חזקים בגב שמקרינים לרגל (כנראה בעיות בעצב) איך ניתן היה למנוע את זה? האם מבחינה בריאותית קפיצות בתחילת השיעור מומלצות? האם המדריך בשיעור אמור לתת הוראות כלשהן למתעמלים שלא התעמלו זמן רב? האם יש חובה לברר פרטים על המתעמל לפני שמתחיל להתעמל (מצב בריאות, כמה זמן לא התעמל וכו')? אודה לקבלת תשובה תודה, תמר

19/01/2002 | 12:47 | מאת: ירון

כן - זו התשובה לכל השאלות שלך. הקרנה לרגל זו אינדיקציה ללחץ על העצב - וסימן אזהרה מהבהב. גשי לאורטופד, ויפה שעה אחת קודם.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה