אימון לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/02/2001 | 01:21 | מאת: ליאור

נפצעתי באימון כדורסל לפני כ- 3 חודשים בברך ימין. בעוד כחודש אני אמור להתגייס ליחידה קרבית אך כיום כל ריצה מעבר לחמש דקות גורמת לי כאב באיזור הפגוע. שאלותי הן: האם להתאמן בריצה ואירובי למרות הכאב בברך? והאם להעדיף להתאמן עם משקל גבוה יותר (כיפוף ויישור של הברך), או יותר חזרות על התרגיל במשקל נמוך יחסית?

17/02/2001 | 10:52 | מאת: אדי מלמד

ליאור, ראשית יש עלייך ללכת לאורטופד או פיזיולוג ספורט אשר יאבחן אותך, אל תבצע שום דבר היכול לגרום לנזר ולא ליצור תועלת בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה