כאב בשכמה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/01/2002 | 11:31 | מאת: רונה

האם מומלץ להשתמש במשקולות אפילו קלים לאישה בת 46 עם נטיה לדלקת בשכמה? מה לגבי שכיבות שמיכה? תודה.

17/01/2002 | 06:52 | מאת: ירון

איזה דלקת בדיוק? פרקים, של העצב? של רקמת החיבור? (כל דלקת דורשת טיפול שונה). דלקת בשרירים ורקמת חיבור יכולה להיגרם מעומס יתר, אבל גם מסיבות אחרות. אז במידה והדלקת קשורה לעומס יתר - צריך לנוח. בכל שאר הנסיבות - בדרך כלל מומלץ לעבוד כנגד התנגדות בעומס נמוך. אז לכי להיבדק כדי לאפיין את הדלקת, קבלי המלצות מה אסור ומה מותר, שתפי אותי, ואז אוכל להמליץ לך על תרגילים ספציפיים, וסוגים נוספים של תרפיה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה