איזו פעילות מומלצת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2001 | 14:52 | מאת: דקלה

אני בת 21 בגובה1.60 במשקל 49 מבנה גופי בינוני-נוטה לרזה אך מאז שאני זוכרת את עצמי באזור היריכיים הפנימיות ובצידי הטוסיק יש לי הצטברות שומנים . ניסיתי דיאטות, הליכה ופעילויות שונות כדי להוריד את אותם שומנים אך ללא הצלחה. ניסיתי גם דיאטה מבוקרת בין הייתר הכוללת כדורים שאמורים לטפל בצלוליטיס שיש שם. זה עזר מעט אבל לא כ"כ. השאלה שלי היא איזו פעילות ניתן לבצע על מנת להעלים את אותם אזורי שומן מעצבנים? איזו פעילות היא המשפיעה ביותר על באזור? האם אתה ממליץ ללכת לחדר כושר? מחכה לתגובה...

17/02/2001 | 10:37 | מאת: אדי מלמד

דקלה שלום, לפי נתונייך אינך סובלת ממשקל יתר , על כן יש עלייך לנסות ולבצע את הדברים הבאים: 1. להירשם לחדר כושר ולהתחיל להתעמל 2-3 פעמים בשבוע. 2. יש לבצע תרגול אירובי מתון והליכה במסלול הליכה בתנועתיות מלאה. 3. אין לבצע תרגילים אשר מפעילים לחץ ותנועתיות על שריר המרחיקים (תזוזת הרגל הצידה) וכו'. כל זאת על רגל אחת - במועדון כושר יפקחו עלייך אישית ויוכלו לעזור לך יותר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה