שאלות עקרוניות לאימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2001 | 12:38 | מאת: אורי

שלום רב , ברצוני לדעת מהבחינה העקרונית האם עדיף להגדיל את המאמץ/עומס או את הזמן/משך התרגול בכדי להשיג אפקטיביות מכסמאלית ? לדוגמא האם לבצע הליכה של 45 דקות במהירות 6 קמ"ש ושיפוע 0 מעלות או 30 דקות במהירות 6.5 ושיפוע 5 מעלות. שאלה דומה במישור העקרוני : האם עדיף להתאמן כל יום 30 דקות או 3 פעמים בשבוע 60 דקות . האם קיים שילוב אופטמאלי ? כאשר המטרה הינה שמירת כושר ומשקל בגיל 48 .

09/02/2001 | 18:29 | מאת: אדי מלמד

אורי, העדיפות היא 45 דקות וללא דרגות קושי למטרתך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה