השפעות קריאטין ו-Whey Protein

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/01/2002 | 17:40 | מאת: איתי

נושא: השפעות ה-קריאטין מונוהידריט, Whey Protein מחבר: איתי תאריך: 12-01-2002 14:46 התחלתי לקחת קריאטין מונוהידריט (בדיוק סיימתי את שלב ההעמסה) ו Whey Protein. בעוד מספר ימים עלי לעבוק בדיקות רפואיות מקיפות (כולל דם ושתן) . האם תוספים אלו עלולים להופיע בצורה כלשהי בבדיקות, כךשיצביעו על בעייה כלשהי ( כמו למשל בעיית סמים) אם כן, איך מנקים החומר מהגוף ואיזה בדיקה לבצע על מנת לראות שהגוף נקי מחומרים אלה. אני יוצא מההנחה שמקבל תוצאות הבדיקה(בחו"ל) לא מקבל מידע מוקדם על הנבדק. תודה

12/04/2002 | 23:31 | מאת: אבי

אני לא רופא אבל אני יכול להגיד לכם בבטחה שהקריאטין הוא חומר טיבעי לחלוטין שמצוי בגוף האדם ומופק מהבשר ממנו אנו ניזונים, ב- 2 ק"ג בשר יש 2 גרם קריאטין, מאז שהתחלתי לקחת קריאטין העליתי את המשקלים ואני רואה תוצאות, אומנם יש תופעות לוואי כגון: השתנת יתר ותחושת יובש בפה, ולכן אני צורך 2 ליטר מים כל יום.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה