דיאטת השמנה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/02/2001 | 10:28 | מאת: שלומי

שלום רב!! אני מתאמן זה זמן רב בחדר כושר אני מעוניין לעלות את מסת הגוף שלי. אני מעוניין לדעת אך אני יכול לעלות את מסת הגוף שלי מבחינת קלוריות ולא שומן האם קיים בשוק תכשירים שעוזרים כל מיני אבקות או שעלי לאכול אוכל מסויים בתודה שלומי.

04/02/2001 | 21:27 | מאת: גבי

שלומי לאדם המתאמן למטרת הגדלת מאסת השרירים תזונה מתאימה היא החלק החשוב ביותר להשגת המטרה אתה צריך תוכנית תזונה אישית שתתחשב בגילך משקלך כמות האימונים השבועית ועוד פרמטרים נקודה חשובה שצריכה להילקח בחשבון שדרך תזונה בלבד קשה מאוד להגיע לערכים התזונתים המומלצים לכן חשוב מאוד לשלב גם תוספות מזון המיועדות למטרת הגדלת מאסת השרירים אשמח לעזור לך גבי 03-6185280

09/02/2001 | 18:36 | מאת: אדי מלמד

שלומי שלום, באופן כללי : 1. לאכול 1.5-2.0 גרם חלבון על כל 1 ק"ג משקל גוף. 2. לאכול פחמימות כפול מכמות החלבון. 3. לחלק את הארוחות ל - 5. 4. לשתות המון. 5. למעט בטוגנים, מיני מתיקה ודומיהם. נ.ב. שומן הינו מקור אנרגיה מצויין להעלאה במשקל. בברכת הספורט

21/03/2001 | 23:31 | מאת: בני

שלום בן 34 גובהה 174 שוקל 58 ק"ג רוצה להוסיף משקל מה להוסיף למזון

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה