GYM FORM PLUS

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/02/2001 | 11:19 | מאת: TAMAR

אדי,קניתי מערוץ הקניות מכשיר Gym form plus , אני משערת ששמעת עליו. זה מכשיר לחיזוק ועיצוב הגוף ומפעיל את השרשרים בדיוק כמו הנוירונים מהמח כך שהשריר מתכווץ ונרפה. אני באמת ראיתי איך השרירים שלי עובדים אך בסוף האימונים אינני מרגישה שום כאבי שרירים כמו שמרגישים אחרי אימון גופני "אמיתי". אדי, מה דעתך על כל הנושא הזה? האם המכשיר זהה לפעילות גופנית ושורף שומנים באמת?

09/02/2001 | 18:47 | מאת: אדי מלמד

תמר שלום, ראשית יש לראות כמה אלקטרודות ישנם, וכמות הוולטאז'. שנית בפולס מסויים ישנו גירוי שרירי , מדמה פעילות גופנית לזמן קצר מאוד. שלישית, ברוב המקרים אינו גורם לשריפת שומנים, אלא, "להזזת" השומנים ממקום X למקום Y בגופנו - זהו כל הטריק "הדרך הקשה הינה הדרך הנכונה" NO PAIN , NO GAIN בברכת הספורט

10/02/2001 | 12:00 | מאת: TAMAR

תודה על ההתייחסות, אדי. ישנן 2 אלקטרודות חיובית ושלילית. המכשיר פועל על 2 סוללות של 9 וולט. אני ארשום באנגלית: electric current: 0 to1 amp in each channel, adjustible contraction frequency: 5000 hz length of contraction: 200 microsec contraction variation: 30 to 40 pulses per cycle adjustable in length 40to 30 cycles per minute adj. in interval output pulse voltage: 16 v + 15% adj. operating voltrage: max 20 mA אלה הם הנתונים. מה דעתך, זה לא שורף שומנים כלל? אז שוב נפלתי בפח של שקרנים? אם כך אז מפליא אותי שהיום הרבה מאוד ערוצי טלויזיה הלועזיים מפרסמים את המכשיר הזה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה